'ze Pmr is oveeeeeeeer!

PMR. is. OVEEEEERRRRR!

Assalamualaikum.




Pagi-pagi datang sekolah  → baca yassin dengan parents → Dapat makanan → Belek-belek buku → Cek Slip Exam & I/c → Masuk dewan → Ambik tempat → Dapat kertas soalan → Baca doa → Jawab soalan.

Uhuhu, rindu suasana tu. Rindu pengawas periksa yang baik-baik tu. Ihiks. Lepas ni, dah takde nak belajar subjek Pmr dah. Lepas ni, mungkin kitaorang semua akan berpisah........... hmm. Nnt semua dh bahagia dgn hidup masing-masing. Nnt dh tak ingat dh orang kat sini niiiiii~  (/.\')

After Pmr Projeeeeeeect takkan dilupakan. We went for a trip to KL,Perak&Cameron Highlands. Tak berasa langsung 3hari pergi sana. Like seriously. Haha, yelah kan. Kalau pergi seminggu pun cakap tak puas rasanya. 'live while we are young!!!'

Malam tu bertolak pukul 12. Bas pun selesa. Driver pun sporting. Haha so lucky us Bas2.
 Earlyyyy in the morning, we arrived Masjid Negara. Mandi, breakfast. 

Planetarium. Sampai sana, kitorang lepak dulu Tunggu dia bukak. Sempat berkenalan dengan budak2 Sekolah Rendah from Kelantan & Kembar Tahir. Hahahaha. Okay, dlm Planetarium. Oh! Movie dia..... haha. Dah tak payah naik Roller Coster. Cukuplah kat situ. Dah cukup pening dah.






So kalau nak tahu, Istana Negara ni rumah kitorang. Ha ha. I thought boleh pergi tengok kediaman Istana tu, rupanya mcm muzium. Bosan..................

Menara KL. Hmmm pun bosan...Tapi kitorang boleh tengok kenduri dari atas sana. Ha ha ha. K.

Haaa ni lah masa yang ditunggu-tunggu. Tengok Aku Terima Nikahnya dekat Berjaya Times Square. Mujur boleh jugak tengok. Kannn.. hehehe. Kemain orang lain nangis dalam panggung, I dont know why, I cant.... Hehe.
After Aku Terima Nikahnya.. shopping & went to ICT.




We were picnic-ing at the ICT. Haha, best. Even orang asyik tengok je. Tapi lepas ni mesti ramai orang ikut buat mcmtu jugak. Hihihi


-----Away to Perak-----




Satu tarikan dekat Universiti Petronas tu.... library dia. Memang lawa. Entahlah. Minat tengok. Hehehe. Kat sana ada pameran Inovasi dari sekolah-sekolah, hebat-hebat jugak. And friendly.. Ada games. & masatu pulak diorang tengah ada Graduation Day. 



Lost World Of Tambun. Kalau pergi tak mandi, memang rugi. tapi nak buat mcmana. Dh takde baju dah... Tsk tsk. So cuma main game dlm tu. Haha, I didnt expect the game was that worst #OME Nampak je biasa, tapi memeningkan, amat sangat. Ha ha.
Lepas main game tu, dah tak sanggup nak naik yang lain. Haha. Kitorang pergi laa naik train. Jalan-jalan dekat dalam tu. Nak naik swan tu, mcm romantik je.. tapi tak cukup masa lah.
Terus pergi tukar baju & makan. Macam biasalah kitorang, makan atas lantai je. Smp kakak tu tegur 'Adik, kalau nak makan, kat sana ada tempat makan. Kesian nampak' Hahahaha.



-----To Cameron Highlands-----

Malam tu shopping dekat Pasar Malam Brincang kalau tak silap. Turun je bas terus jumpa Cik Zie & Cik Noni. Hihihihihihihihhihihiih malu rasa. 
Tak shopping mana sangat lah, sbb hujan lebat sangat sangat. Tapi kitorang sempat lah kenal beberapa abang, hanya kerana Bola. Haha. Sebelum pergi kat bas pun, sempat join orang-orang kat situ tengok bola. Siap ada TV. Haha punyalah. Apex awal-awal jatuh dah.. Ish ish ish.
Tapi kalah jugak ATM -_________-"

We're the last group reached the Appartment. Jadi dapat bilik yang terpakse jelah.. Tapi okay je.






Hari last.... @ Cameron Highland.


Rindunyaaaaa. Kita akan jumpa balik masa ambik result nanti lah kan? Hehe :')

Thanks to: Huda, Qilah & Cikgu Tikah for the pictures. Hehe

I'll paint a smile on my face for you to see.

No comments:

Post a Comment